Terras

Terras

Een heerlijk terras in een landelijke omgeving

Eetcafé 't Trefpunt beschikt over een mooi en groot terras. Op mooie dagen kunnen hierop 40 tot 50 gasten plaatsnemen. Ons terras ligt direct aan een fietsroute in een landelijke omgeving. We bieden een ruime sortering aan heerlijke, verfrissende zomerse dranken, zoals vruchtensappen, wijnen en bieren en eventueel wat sterkers. Verder hebben we een ruim aanbod van snacks en ijs. Voor details bekijk je onze menukaart.

Uiteraard kun je, afhankelijk van de weersomstandigheden, lekker buiten lunchen en dineren. We zien je graag op het mooiste plekje van 's-Gravenmoer!

Terras
Wat onze gasten zeggen
Goed eten snelle bediening en niet duur.
Hans Bazelmans
Daar waren we uitgenodigd door een vereniging voor gehandicapten waar ik jaren vrijwilliger ben geweest. Was een goed buffet.
Adriaan snoeren
Het eten is er erg goed, van schnitzel tot aan de spareribs. Verschillende speciaal bieren van de tap. Hele vriendelijke bediening. Alleen helaas na corona tijd een stuk duurder geworden terwijl ze eerst in prijs onderscheidend waren ten opzichte van de restaurants in de regio. De laatste keer dat we er geweest zijn hadden we al vrij snel ons bord met vlees, helaas zonder de frites die bijna een kwartier later kwam.
Kees Colijn
Super gegeten bij ''t Trefpunt Vriendelijk personeel en de eigenaren zijn ook super aardig. Gerechten waren erg lekker kortom een prima adres voor een heerlijke maaltijd
Annelies Bouter