Feestzaal

Feestzaal

Heeft u iets te vieren?

Wij verwelkomen jou en je gasten graag in onze feestzaal. Onze feestzaal is speciaal ingericht voor feesten, partijen, personeelsuitjes, verenigingen en andere groepsevenementen tot 250 personen. Bij meerdere personen kunnen we onze zaal uitbreiden met grote partytenten! Onze zaal beschikt over een eigen bar en kan ingericht worden naar je wensen.

Om je feest of evenement uniek te maken, luisteren wij oprecht naar de wensen van onze gasten. Iedereen is uniek! Onze missie is om onze gasten het gevoel te geven dat er niets aan hun feest ontbreekt. Het is jouw avond en wij willen dat uje daarvan geniet. Laat je verrassen door de gemoedelijke uitstraling en de brede mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Je bent van harte welkom om onze zaal te bezichtigen. Wij vragen je met ons een afspraak te maken, zodat wij de volledige aandacht hebben voor je vragen en wensen.

Neem contact met ons op

Feestzaal
Wat onze gasten zeggen
Een dorpse sfeer straalt dit eet café uit . Wordt druk bezocht. Ook geschikt voor een jubileum te vieren en lekker te eten dan. Men kan er ook terecht voor lunch en avond eten..
Yolanda Van kempen
Heerlijk gegeten, nette prijzen. En niet onbelangrijk vriendelijk personeel!
Antoon Jansen
Echt betaalbare prijzen en het eten is echt goed, ik heb meerdere gerechten reeds geprobeerd en alles volgens wens! Lekkere groentes erbij, aardappels of friet bij de hoofdgerechten en eventueel schepijs na!
Mark Witteveen