Feestzaal

Feestzaal

Heeft u iets te vieren?

Wij verwelkomen jou en je gasten graag in onze feestzaal. Onze feestzaal is speciaal ingericht voor feesten, partijen, personeelsuitjes, verenigingen en andere groepsevenementen tot 250 personen. Bij meerdere personen kunnen we onze zaal uitbreiden met grote partytenten! Onze zaal beschikt over een eigen bar en kan ingericht worden naar je wensen.

Om je feest of evenement uniek te maken, luisteren wij oprecht naar de wensen van onze gasten. Iedereen is uniek! Onze missie is om onze gasten het gevoel te geven dat er niets aan hun feest ontbreekt. Het is jouw avond en wij willen dat uje daarvan geniet. Laat je verrassen door de gemoedelijke uitstraling en de brede mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Je bent van harte welkom om onze zaal te bezichtigen. Wij vragen je met ons een afspraak te maken, zodat wij de volledige aandacht hebben voor je vragen en wensen.

Neem contact met ons op

Feestzaal
Wat onze gasten zeggen
Goed eten snelle bediening en niet duur.
Hans Bazelmans
Daar waren we uitgenodigd door een vereniging voor gehandicapten waar ik jaren vrijwilliger ben geweest. Was een goed buffet.
Adriaan snoeren
Het eten is er erg goed, van schnitzel tot aan de spareribs. Verschillende speciaal bieren van de tap. Hele vriendelijke bediening. Alleen helaas na corona tijd een stuk duurder geworden terwijl ze eerst in prijs onderscheidend waren ten opzichte van de restaurants in de regio. De laatste keer dat we er geweest zijn hadden we al vrij snel ons bord met vlees, helaas zonder de frites die bijna een kwartier later kwam.
Kees Colijn
Super gegeten bij ''t Trefpunt Vriendelijk personeel en de eigenaren zijn ook super aardig. Gerechten waren erg lekker kortom een prima adres voor een heerlijke maaltijd
Annelies Bouter